Korisni linkovi

Krapinsko-zagorska županija Turistička zajednica Krapinsko Zagorske županije Regionalna energetska agencija sjeverozapadne Hrvatske Zagorska razvojna agencija Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Krapinsko-zagorske županije

Zavod za prostorno uređenje Krapinsko-zagorske Županije

Poziv kandidatima na psihologijsko testiranje i provjeru znanja i sposobnosti

Poziv na psihologijsko testiranje i provjeru znanja i sposobnosti - za radno mjesto stručnog suradnika za prostorno uređenje

 

ZAVOD ZA PROSTORNO UREĐENJE

KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE

KLASA: 350-01/20-01/22

URBROJ: 2140-20-01-21-11

Krapina, 04. siječnja 2021.

 

POZIV NA PSIHOLOGIJSKO TESTIRANJE

I

PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI

  

      Sukladno objavi Natječaja za prijam u radni odnos u Zavod za prostorno uređenje Krapinsko-zagorske županije za radno mjesto stručnog suradnika za prostorno uređenje (KLASA: 350-01/20-01/22, URBROJ: 2140-20-01-20-01) objavljenog 08. prosinca 2020. godine pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje Područnom uredu Krapina i na web-stranici Zavoda za prostorno uređenje Krapinsko-zagorske županije www.prostor-kzz.hr, održat će se:

        1. psihologijsko testiranje dana 12. siječnja 2021. godine (utorak) s početkom u 8:30 sati u prostoru Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područni ured Krapina, K. Š. Đalskog 2, u dvorani u prizemlju.  Testiranje će  trajati  oko  2,5  sata nakon kojeg će se provesti intervju

     2. provjera znanja putem praktičnog rada na računalu i intervjua dana 13. siječnja 2021. godine (srijeda) u prostorijama Zavoda za prostorno uređenje Krapinsko-zagorske županije, D. G. Krambergera 1, Krapina s početkom u 10:00 sati. Provjera znanja putem praktičnog rada obuhvaća provjeru znanja rada i korištenja AutoCAD  i ArcGIS alata u trajanju od oko 1,5 sati. Nakon provjere znanja obavit će se razgovor s kandidatima.

Formalne uvjete propisane Natječajem ispunjavaju i mogu pristupiti psihologijskom testiranju i provjeri znanja i sposobnosti za navedeno radno mjesto kandidati/kinje sljedećih inicijala:

  1. M. G.
  2. I. S.

      Kod testiranja, pozvani kandidati dužni su ponijeti sa sobom osobnu iskaznicu, kemijsku olovku i naočale za čitanje (ukoliko ih koriste) te sukladno preporučenim epidemiološkim mjerama molimo da koriste zaštitnu masku. Ako tko od pozvanih ne pristupi testiranju, smatrati će se da je prijava na Natječaj povučena.

      U slučaju potrebe za dodatnim informacijama možete nas kontaktirati na brojeve telefona 049/382-145 ili 091/329-0623.

 

                                                                                       RAVNATELJICA:

                                                                                 Snježana Žigman, dipl.ing.

Prilog:

Poziv

1.     provjera znanja putem praktičnog rada na računalu i intervjua dana 13. siječnja 2021. godine (srijeda) u prostorijama Zavoda za prostorno uređenje Krapinsko-zagorske županije, D. G. Krambergera 1, Krapina s početkom u 10:00 sati. Provjera znanja putem praktičnog rada obuhvaća provjeru znanja rada i korištenja AutoCAD i ArcGIS alata u trajanju od oko 1,5 sati. Nakon provjere znanja obavit će se razgovor s kandidatima.